Op Facebook en LinkedIn gaven we vorige week al aan dat we afgelopen tijd druk bezig zijn geweest met het ontwerpen en vormgeven van de website voor Zorgboerderij De Boerderij. We zijn dan ook ontzettend blij dat het resultaat eindelijk gedeeld kan worden met jullie!

Wat was dit een mega leuk en creatief proces! De website vormt één geheel en is uniek vanwege de illustraties die door Maxime Houben zijn gemaakt. De illustraties staan verspreid over de hele website en de karakters zijn afgeleid vanuit het logo. Samen met Didier Stouten hebben we meerdere keren gebrainstormd en geknutseld aan de site. Het resultaat: Een website die creativiteit, speelsheid en deskundigheid uitstraalt.

Houd er rekening mee dat wij nog druk op zoek zijn naar een geschikte locatie. Dit betekent dat wij de zorg die wij op de website beloven nog niet kunnen bieden. De website is alvast live, zodat wij jullie up-to-date kunnen houden van al onze vorderingen. Houd dus vooral onze website en social media kanalen in de gaten!

Kijk voor nu lekker rond op onze website! Als er vragen zijn, neem dan vooral contact met ons op.