Over Ons

Leon

Ik ben Leon Broekhuis en heb een enorme passie voor het werken met kinderen. In mijn eerste opleiding ben ik afgestudeerd als bewegingsagoog binnen de opleiding MBO sport en bewegen. Ik vind het leuk om bewegingsactiviteiten en spelvormen in te zetten om een bijdrage te leveren aan de sociale, psychische en of lichamelijke ontwikkeling van een kind.

Verder heb ik de opleiding HBO pedagogiek afgerond. Deze opleiding heeft mij geleerd om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen. Ook heb ik kennis gemaakt met interventies en technieken die mij hebben geleerd om het kind zo effectief mogelijk te ondersteunen bij zijn of haar hulpvraag. 

”Ik vind het erg leuk om samen met het kind, door middel van sportieve activiteiten, te werken aan zijn of haar doelen.”

Maxime

Ik ben Maxime Houben. Creativiteit en met dieren bezig zijn is helemaal mijn ding. Ik ben in het bezit van een hbo-pedagogiek diploma. Tijdens de opleiding heb ik kennis opgedaan over kinderen waarbij de ontwikkeling niet loopt als vanzelfsprekend.

Naast mijn opleiding pedagogiek heb ik een cursus ‘kinderen beter begrijpen’ afgerond. Hierin heb ik geleerd om kindertekeningen te analyseren. Zo kan ik onder andere vanuit een tekening zien welke thema’s een kind bezighoudt en hoe het kind in zijn of haar vel zit.

Verder bezit ik over een kinder-EHBO-diploma. Ook ik zal mijn professionaliteit verder blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen.

”Ik heb de ervaring dat creativiteit en het werken met dieren een belangrijke rol kunnen spelen bij het stimuleren van de ontwikkeling van het kind.”

Maak kennis met onze dieren

Mabel

Pip

Eef & Floor

Teddy